Luokat
Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm Sinua veloitetaan vasta päästyäsi tulkitsijalle
 
Rekisteröityneille korttimaksajille 0100 86610
Puhelun hinta: pvm/mpm
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi
Numerologia

11 11: Mitä salaisen numeron takana piilee?

Meidät ihmiset on jo syntyessämme luotu havaitsemaan universumin erilaisia ilmiöitä jokapäiväisessä elämässämme. Jo muinaisista kreikkalaisista lähtien on ymmärretty, että tietyt numerot kantavat tiettyjä värähtelyominaisuuksia ja että maapallo noudattaa tarkkoja geometrisia periaatteita. Se, että ilmiöillä on fysikaalista todellisuutta, ei kuitenkaan tarkoita, etteikö niillä olisi myös kosmista ja hengellistä merkitystä. Kun siis seuraavan kerran katsot kelloa, puhelinta tai kelloa ja näet kello 11:11 - pistä tämä merkille! Tämä maaginen toisinto ei ehkä olekaan sattumaa, vaan se saattaa yrittää viestiä sinulle jotain hyvin erityistä!

Numero 11: Mestarinumero

Numerologian mukaan numeroa 11 pidetään "mestarinumerona". Tämä numero symboloi henkistä valaistumista, jumalallista oivallusta ja intuitiota. Kun numero tuplaantuu, tämän voimakkaan numeron taustalla oleva voima vahvistuu merkitykseltään ja merkitykseltään. Kun kohtaat tämän ilmiön katsomalla esimerkiksi kelloja, osoitteita, puhelinnumeroita tai rekisterikilpiä, henkioppaasi yrittävät kiinnittää huomiosi. Tämä ei ole mikä tahansa viesti kosmisilta neuvonantajiltanne - se on enemmän kuin todennäköisesti yritys herättää henkiset aistisi. Huomaa, että näiden numeroiden kohtaaminen on ensimmäinen askel henkiseen heräämiseen johtavalla matkallasi!

11 11: Mitä salaisen numeron takana piilee?

Mitä pitäisi tehdä, kun näkee numeron 11 11?

Ensimmäisten tämän numeron kanssa tekemiesi havaintojen jälkeen huomaat, että tietoisuutesi jatkaa laajentumistaan. Pian olet täysin tietoinen synkronisuudesta elämän jumalallisessa virrassa. Tämän päänumeron näkeminen on kaksitahoinen - se kutsuu sinut nykyhetkeen ja muistuttaa sinua samalla pysymään avoimena havaitsemaan ympärilläsi virtaavan henkisyyden, kun avaat kosmisen silmäsi. Pysyttele paikallasi sinua ympäröivässä maagisuudessa samalla kun avaat aistisi havainnoimaan tapahtumia ja yhteyksiä.

Miten voit sisällyttää 11 11:n voiman omaan elämääsi?

Voisi olla hyödyllistä kysyä: "Mitä 11 11 merkitsee minun elämässäni?". Tämä voi joskus vaatia hieman ponnistelua. Jos olet täysin omissa ajatuksissasi, ja huomaat nämä numerot, kirjoita ylös, mitä ajatuksia päässäsi liikkuu sillä hetkellä. Ei ole mitään, millä ei ole merkitystä. Voi olla hyvä pitää käsillä muistiinpanosovellusta tai muistikirjaa, johon voit kirjoittaa ylös kaikki ajatukset tai tunteet, joita esiintyy tämän numeron havaitsemisen yhteydessä. Jokainen havainto vaihtelee hetkestä ja ihmisestä toiseen. Kunnioita kokemuksesi henkilökohtaista luonnetta ja tulkitse viestiä harkiten ja tarkoituksellisesti, sillä se muuntuu ja laajenee!

Osoita kiitollisuutta ja pyydä opastusta

Kuten useimmat henkiset kokemukset ja harjoitukset, suhteesi mestarilukuun on prosessi. Ei ole olemassa oikeaa tai väärää tapaa käsitellä tai tulkita kokemuksiasi, mutta se vaatii vaivannäköä ja tahtoa. Jos tunnet olosi epävarmaksi viestin suhteen, pyydä lisäopastusta oppailtasi. Voit tehdä tämän meditoimalla tai lausumalla rukouksen, joka on suunnattu oppaalle, jolta pyydät viisautta - ei ole olemassa oikeaa tapaa, tee niin kuin sinusta tuntuu oikealta. Mikä tärkeintä, ole kiitollinen kaikista viesteistä, sillä niillä on sinun paras etusi mielessä. Henkisen heräämisesi työkalut ja viestit elävät kaikkialla ympärilläsi - on aika virittäytyä huomaamaan universumin hienovaraisia, hiljaisia viestejä! 

 
 

Numeroiden yleismaailmallinen kieli on numerologisten ennusteiden perusta. On hyvä syy uskoa, että matemaattisilla luvuilla on merkittävä rooli maailmankaikkeudessa ja että niiden on mahdollisuus helpottaa elämämme kehitystä ja määrittää persoonallisuutemme ja karmamme. Numeroiden mystisen voiman kartoittamisessa otetaan huomioon ajatus siitä, että ihminen on henkinen olento, joka inkarnoituu toistuvasti kehittyäkseen kohti korkeampaa tietoisuutta.

Tätä varten numerologinen tulkinta paljastaa elämäsi taipumukset, perusluonteenpiirteesi, kykysi ja vahvuutesi. Numerologinen analyysi auttaa sinua määrittämään parhaat mahdollisuudet muuttaa elämääsi ja sen kaikkia osa-alueita. Syntymäaikasi perusteella numerologimme voivat myös laskea tarkalleen, kuinka yhteensopiva olet kumppanisi kanssa.

Hanki apua kokeneelta ammattilaiselta. Koulutetun numerologin neuvojen avulla voit ymmärtää paremmin elämänmatkasi ja elämäntarkoituksesi tai päästä onnellisuuden tielle.


Mikä AstralTV on?

AstralTV on yksi luotettavimmista ennustustulkintoja tarjoavista verkkoyhteisöistä. ASTRALTV on jo yli 8 vuoden aikana tehnyt tuhansia ennustuksia puhelinkonsultaatioiden kautta. Se on auttanut monia löytämään tiensä onnellisempaan elämään ja parantamaan elämän laatua. Tarjoamme paljon enemmän kuin ennustamista, meiltä saat tukea ja neuvoa elämän sinulle tärkeisiin kysymyksiin. Mielenrauha, tasapainoinen elämä ja onnellisuus ovat vain puhelinsoiton päässä.

TYli 40 selvännäkijän, astrologin, unien tulkitsijan ja henkisen neuvojan joukosta löydät varmuudella sinulle sopivan selvännäkijän. Soita yhdelle luotettavimmista ja omistautuneimmista meedioistamme jo tänään! Kaikki keskustelut ovat luottamuksellisia, ja voit puhua ongelmistasi mahdollisimman turvallisella tavalla ilman, että ne joutuvat asiattomien korviin. Palvelumme on luottamuksellinen ja turvallinen, saat suorat vastaukset todellisilta meedioilta, 100% tyytyväisyys!

 
Suomen parhaat näkijät ovat tavoitettavissa ja tekevät tulkintoja puhelimitse 24/7.
0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm Sinua veloitetaan vasta päästyäsi tulkitsijalle
Eila
Alanumero:
 
Eva Maria
Alanumero:
 
Sirpa
Alanumero:
 
Sirpa Karhu
Alanumero:
 
Selina
Alanumero:
 
Sarita
Alanumero: