Luokat
Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm Sinua veloitetaan vasta päästyäsi tulkitsijalle
 
Rekisteröityneille korttimaksajille 0100 86610
Puhelun hinta: pvm/mpm
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi
Numerologia

Vuosi 2024 numerologisesti

Vuosi 2024 on numerologisesti numero 8. Numero 8 edustaa voimaa, valtaa ja päättäväisyyttä. Numero 8 on myös syvästi henkinen, sillä se edustaa universaalia lakia, jonka mukaan kuten ylhäällä, niin myös alhaalla. Sen sanotaan myös edustavan karmallista kohtaloamme. Se on myös äärettömyyden symboli.

Vuodesta 2024 tulee vuosi, jolloin voimme luoda yhteyden todelliseen, aitoon itseemme. Saatamme tuntea, että meitä patistetaan pääsemään käsiksi sisäiseen voimaamme ja meitä muistutetaan siitä, että mitä kylvämme, sitä myös niitämme.  Se, mitä olemme tavoitelleet tai mistä olemme haaveilleet voi tulla helpommin tänä vuonna, mutta samalla myös se, mitä ei ole enää tarkoitettu meille vapautuu helpommin.
 
Vuosi 2024 numerologisesti

Näyttää siltä, että löydämme kohtalomme mukaisen polun vuonna 2024. Syvemmällä tasolla tämä numero 8 -vuosi saattaa saada meidät miettimään, miten yksilöllinen energiamme vaikuttaa kollektiivisuuteen. Saatamme alkaa oivaltaa, että olemme todella kaikki yhtä, ja ryhtyä toimiin, jotka heijastavat sitä. 
Vaikka me kaikki työskentelemme kollektiivisesti numeron 8 värähtelyn kanssa vuonna 2024, meillä jokaisella on myös oma henkilökohtainen vuosilukumme kyseistä vuotta varten.

Tämä voidaan laskea alla olevan kaavan avulla: 

 
Laske henkilökohtainen vuosilukusi vuodelle 2024: 
Laske yhteen syntymäaikasi, syntymäkuukautesi ja numero 8. Vähennä numeroita laskemalla ne yhteen, kunnes saat yhden numeron väliltä 1-9. 
 
Esimerkki syntymäpäivälle 29. joulukuuta: 
12 +29 +8 
(syntymäkuukausi + syntymäaika + 8) = 49 
 
Vähennä yhteen numeroon laskemalla numerot yhteen (tämä voidaan joutua tekemään useammin kuin kerran). 
4+9= 13 
Jatka pienentämistä yhteen numeroon 
1+3= 4 
4 on vuoden 2024 henkilökohtainen vuosiluku 
 
 

Henkilökohtaisen vuosilukusi merkitys vuonna 2024. 

 
Henkilökohtainen vuosi #1  
 
Vuosi 2024 on sinulle uuden luvun alku, ja sen on määrä tuoda elämääsi runsaasti uusia alkuja. Sinun on aloitettava tänä vuonna jollakin tavalla puhtaalta pöydältä, olipa kyse sitten uudesta asenteesta, muutosta uuteen paikkaan, perheenlisäyksestä tai kenties uuden työn tai suhteen aloittamisesta. Tämä on vuosi, jolloin voit tuoda uutta inspiraatiota ja itsenäisyyden kipinää kaikkeen tekemääsi. Kangas on tyhjä, ja olet vapaa maalaamaan sen niillä väreillä, jotka kutsuvat sinua! Muista että olet voimakas kanssaluoja ja että sinulla on mahdollisuus käyttää tätä uutta, raikasta energiaa nollaamaan ja suuntaamaan elämäsi uuteen suuntaan. Sinua saatetaan ohjata ottamaan joitain hyppyjä tuntemattomaan tietyissä asioissa ja todella hallitsemaan uutta innovaatiotasoa. Jos ovet ovat viime aikoina sulkeutuneet sinulta, tiedä, että tänä vuonna avautuu uusia ovia. Kutsu sisään, mitä haluat, sillä ilmentymispotentiaalisi on korkea. On tullut aika katsoa eteenpäin, ei taaksepäin. 
 
Henkilökohtainen vuosi #2  
 
Tämä on vuosi, jolloin voit jatkaa rakentamista ja kiipeämistä. Viime vuosi on saattanut tuoda mukanaan monia uusia alkuja tai muutoksia, ja nyt teitä pyydetään jatkamaan työtä kaiken istuttamanne vaalimiseksi ja kasvattamiseksi. Kun hoidat huolellisesti kylvämääsi puutarhaa, saatat huomata, että vuosi 2024 tuo mukanaan mentoreita, ystäviä, opettajia tai jopa kumppanin, joka auttaa sinua kasvamaan puutarhassasi! Älä pelkää pyytää apua. Tarvitset tänä vuonna tukea saavuttaaksesi tavoitteesi ja saavuttaaksesi sen ylimääräisenkin kilometrin, joten ole avoin, sillä et voi koskaan tietää, kenet tapaat tai millaista viisautta hän voi antaa. Luotettavien ja vakaiden kumppanuuksien luomisen opetteleminen tulee myös olemaan teemana tänä vuonna, joten jos olet aiemmin sulkenut tai vartioinut voimakkaasti sydäntäsi, et ehkä koekaan enää tarvetta näille esteille vuonna 2024. 
 
Henkilökohtainen vuosi #3 
 
Tämä on vuosi, jolloin sinun on puhuttava totuutesi ja vahvistettava ääntäsi. Sinulla on viisautta jaettavaksi, sinulla on tarina kerrottavana, ja tämä on vuosi, jolloin voit miettiä, miten voit tarjota sitä maailmalle. Jos olet koskaan halunnut kirjoittaa, puhua tai jakaa viisauttasi jollakin tavalla, vuosi 2024 tuo todennäköisesti sinulle joitakin mahdollisuuksia. Laita itsesi esille ja tiedä, että äänesi on avainasemassa. Vuosinumero 3 on myönteinen enne myös niiden kolmen elementin hoitamiselle, jotka muodostavat olemuksesi - mielesi, kehosi ja sielusi. Kiinnittämällä huomiota kaikkiin näihin kolmeen osa-alueeseen voit olla hyvässä kunnossa koko vuoden ajan, joten yritä luoda päivittäinen rutiini, jossa keskitytään kaikkiin näihin elementteihin. Jos joudut tänä vuonna kamppailemaan vaikeuksien kanssa, mielesi, kehosi ja sielusi hoitaminen auttaa sinua löytämään ratkaisun nopeammin. Tämä on myös hyvä vuosi alkaa miettiä yhteisöllisyyden luomista itsellesi. Yritä löytää uusia tapoja edistää yhteisöllisyyttä ja yhteyttä ympärilläsi oleviin ihmisiin. Etsi vaikka ryhmiä, klubeja, verkkokollektiiviä tai jopa vapaaehtoistyön mahdollisuuksia, joihin voit osallistua. Tunne siitä, että olet osa suurempaa kokonaisuutta, voi tuoda sinulle tyydytyksen ja täyttymyksen tunteen vuonna 2024. 
 
Henkilökohtainen vuosi #4  
 
Tämä on vuosi, jolloin sinun on oltava kurinalainen ja järjestäytynyt. Pärjäät hyvin, kun maadoitat energiasi ja keskityt pysymään juurtuneena nykyhetkeen. Rakenteen ja järjestyksen luominen on sinulle tärkeää myös tänä vuonna, joten jos sinulla ei vielä ole, harkitse investoimista päiväkirjaan tai aikataulun pitämistä työpöytäsi yläpuolella. Yritä luoda rutiini, joka tuntuu inspiroivalta ja josta sinun on helppo pitää kiinni. Sen lisäksi, että luot jokapäiväiseen elämääsi jonkinlaista rakennetta ja vakautta, sinua ohjataan myös työstämään sisäistä vakauden ja turvallisuuden tunnettasi. Turvallisuuden ja itseluottamuksen tunne on kuin supervoima! Ja se on jotakin, jonka parissa sinulla on mahdollisuus työskennellä tänä vuonna. Jos tunnet itsesi liian epävarmaksi tai haavoittuvaksi jossakin vaiheessa tänä vuonna, palaa takaisin nykyhetkeen ja yritä maadoittaa energiasi. Katso, voisitko luoda toimintasuunnitelman tai kenties ottaa käyttöön joitakin metodisia askeleita tai ajatteluprosesseja. Jos mietit neliön nelisivuista muotoa, ja kuinka se on vankka, käytännöllinen, tasapainoinen ja maadoitettu - sitä tavoittelet vuonna 2024! 
 
Henkilökohtainen vuosi #5 
 
Tämä vuosi tuo mukanaan seikkailua, jännitystä ja mahdollisuuden istuttaa joitakin uusien aikeiden siemeniä. Nyt on aika todella tavoitella sitä, mitä haluat - varmista vain, että se, mitä haluat ja mitä tavoittelet, on linjassa todellisen itsesi ja korkeamman kutsumuksesi kanssa. Jos olet tuntenut olosi jumiutuneeksi tai haluat olla syvemmin yhteydessä tarkoitukseesi, vuosi 2024 voi tuoda inspiraatiota, joka auttaa sinua tekemään juuri niin. Saatat joutua tekemään tänä vuonna joitakin suuria päätöksiä, ja on mahdollista, että sinua kutsutaan karistamaan kaikki se, mikä pitää sinut jumissa, mutta luota siihen, että sydämesi tietää tien. Älä pelkää ajatella laatikon ulkopuolelta ja ottaa hyppyjä tuntemattomaan, kun tällaisia tilanteita tulee kohdallesi tänä vuonna. Tätä vuotta pidetään sinulle onnekkaana ja menestyksekkäänä ja aikana, jolloin voit löytää suuremman henkilökohtaisen vapauden tunteen. Luota prosessiin ja nauti kyydistä! 
 
Henkilökohtainen vuosi #6  
 
Vuosi 2024 on radikaalin itsehyväksynnän vuosi ja kaikkien haavojen puhdistamisen vuosi, joita sinulla saattaa olla tällä alueella. Itsensä hyväksymisen matkan ohella vuosi 2024 voi myös tuoda tilaisuuden pehmentää sydänsuruja ja vapauttaa kaikki patoutuneet tunteet, jotka ovat tuntuneet raskailta tai taakaksi. On tunne, että mitä tahansa raskasta painolastia oletkin kantanut, voit vihdoin vapauttaa sen ja päästää siitä irti. Tänä vuonna on tärkeää, että kiinnität huomiota yleiseen terveyteesi ja kehosi mahdollisesti lähettämiin kiusallisiin oireisiin. Hidasta vauhtia, virittäydy ja seuraa, jos jokin ei tunnu oikealta. Sinun on ehkä myös kiinnitettävä huomiota ruokavalioosi tai luotava uusi terveellinen liikuntarutiini. Muista myös, ettet saa painostaa itseäsi liikaa miellyttääksesi muita tai täyttääksesi epärealistisia odotuksia. Ymmärrä, että olet täydellinen ja riittävä juuri sellaisena kuin olet. Meillä kaikilla on vikoja, meillä kaikilla on traumoja, ja vaikka on tärkeää työstää niitä ja sukeltaa syvemmälle niiden ymmärtämiseen, jossain vaiheessa meidän on myös vain rakastettava, tunnustettava ja vaalittava juuri sitä, mitä olemme, haavoineen kaikkineen. 
 
Henkilökohtainen vuosi #7 
 
Vaikka vuosi 2024 tuo mukanaan paljon kasvua, tämä on todennäköisesti sinulle suotuisa vuosi. "Jokainen tapaamasi ihminen on vain peili" on vuoden 2024 mantrasi. Enemmän kuin koskaan, tulet nyt ymmärtämään, että kaikki, jotka kohtaat elämänmatkallasi, ovat vain peili ja heijastavat takaisin kaiken sen, mitä sisälläsi tapahtuu. Se, mitä näet toisissa, on olemassa sinussa itsessäsi, ja monin eri tavoin koko vuoden aikana tulet huomaamaan tämän totuuden. Tämä ei tarkoita, että olet vastuussa toisten teoista tai käyttäytymisestä, mutta jokaisella vierelläsi kulkevalla ihmisellä on jotain opittavaa tai näytettävää sinulle. Jos joku haastavan tuntuinen henkilö tulee vastaan tänä vuonna, niin vaikeaa kuin se voikin olla, yritä luoda tilaa nähdä tämä henkilö opettajana, joka valaisee valonheittimellä jotakin sisälläsi olevaa, joka ansaitsee tulla tarkastelluksi. Vuosi 2024 on sinulle myös suuren henkisen kehityksen vuosi, mutta näyttää kuitenkin siltä, että suuri osa oppitunneista opitaan vaihtamalla kokemuksia ja kokemuksia muiden kanssa. Kumppanuussuhteet saattavat myös korostua sinulle sekä liike-elämässä että henkilökohtaisessa elämässä. Saatat huomata lyöttäytyväsi yhteen jonkun sellaisen henkilön kanssa, joka auttaa sinua etenemään urallasi tai sitoutumaan syvällisemmin johonkin rakastamaasi henkilöön. 
 
Henkilökohtainen vuosi #8  
 
Henkilökohtainen vuosilukusi ja vuoden numero ovat linjassa, mikä luo harmoniaa! Vuosi 2024 tuo mukanaan monia mahdollisuuksia muuntumiseen ja heräämiseen. Ajattele toukkaa, joka muuttuu perhoseksi, sillä sitä matkaa tulet kulkemaan, kun 8 on henkilökohtainen vuosinumerosi. Saatat huomata, että sinun on päästettävä irti asioista, tai saatat huomata, että asiat ympärilläsi murenevat jollakin tavalla, vain syntyäkseen uudelleen joksikin suuremmaksi ja paremmaksi. Vaikka muutos voi olla tuskallista, se tuo mukanaan valtavia palkintoja, jotka tuntuvat aina olevan matkan arvoisia. Tämän uskomattoman transformatiivisen energian ohella sinulla on paljon onnea myös raha-asioissasi. Tämä on loistava vuosi miettiä tapoja maksimoida varallisuutesi ja virittäytyä yltäkylläisyyden energiaan. Yltäkylläisyys ympäröi sinua nyt, ja jos käytät rahasi fiksusti ja opit luomaan terveen suhteen rahaan, saat todennäköisesti valtavia palkintoja. Tämä runsauden energia auttaa sinua myös hyödyntämään kiitollisuuden voimaa. Kiitollisuuden tunne elämäsi monista siunauksista auttaa sinua kulkemaan läpi vuoden. 
 
Henkilökohtainen vuosi #9  
 
Tämä on sinulle suuri asioiden loppuunsaattamisen vuosi. Olet päättämässä sykliä ja valmistautumassa uuteen, mutta ennen kuin voit aloittaa tämän uuden alun, sinun on juhlittava matkaasi ja sitä, miten pitkälle olet päässyt. Elämäsi viimeiset yhdeksän vuotta ovat olleet haastavia, mutta nyt asiat rauhoittuvat ja tunnet itsesi vahvemmaksi, kun siirryt tämän viimeisen luvun läpi. Kuten monissa kirjoissa ja elokuvissa, viimeinen luku on myös onnellinen luku, jossa päähenkilö saa vihdoin palkkionsa ja saa vihdoin kaiken sen, mitä elämä on hänelle opettanut. Tämä on sinun vuotesi, jolloin saat onnellisen lopun ja voitat kaikki esteet, joita elämä on tiellesi tuonut. Olet saavuttamassa vuoren huipun, ja näkymä on upea! Nauti tästä huipentumasta ja asioiden loppuun saattamisen vuodesta; ansaitset kaikki ne palkinnot, jotka löytävät sinut tänä vuonna. 
 
Muista, että AstralTV:ssä tekevät mm. numerologista tulkintaa kokeneimmat ja alansa huippua edustavat näkijät puhelimitse! Soita ja pyydä henkilökohtainen tulkinta!  

 
 

Numeroiden yleismaailmallinen kieli on numerologisten ennusteiden perusta. On hyvä syy uskoa, että matemaattisilla luvuilla on merkittävä rooli maailmankaikkeudessa ja että niiden on mahdollisuus helpottaa elämämme kehitystä ja määrittää persoonallisuutemme ja karmamme. Numeroiden mystisen voiman kartoittamisessa otetaan huomioon ajatus siitä, että ihminen on henkinen olento, joka inkarnoituu toistuvasti kehittyäkseen kohti korkeampaa tietoisuutta.

Tätä varten numerologinen tulkinta paljastaa elämäsi taipumukset, perusluonteenpiirteesi, kykysi ja vahvuutesi. Numerologinen analyysi auttaa sinua määrittämään parhaat mahdollisuudet muuttaa elämääsi ja sen kaikkia osa-alueita. Syntymäaikasi perusteella numerologimme voivat myös laskea tarkalleen, kuinka yhteensopiva olet kumppanisi kanssa.

Hanki apua kokeneelta ammattilaiselta. Koulutetun numerologin neuvojen avulla voit ymmärtää paremmin elämänmatkasi ja elämäntarkoituksesi tai päästä onnellisuuden tielle.


Mikä AstralTV on?

AstralTV on yksi luotettavimmista ennustustulkintoja tarjoavista verkkoyhteisöistä. ASTRALTV on jo yli 8 vuoden aikana tehnyt tuhansia ennustuksia puhelinkonsultaatioiden kautta. Se on auttanut monia löytämään tiensä onnellisempaan elämään ja parantamaan elämän laatua. Tarjoamme paljon enemmän kuin ennustamista, meiltä saat tukea ja neuvoa elämän sinulle tärkeisiin kysymyksiin. Mielenrauha, tasapainoinen elämä ja onnellisuus ovat vain puhelinsoiton päässä.

TYli 40 selvännäkijän, astrologin, unien tulkitsijan ja henkisen neuvojan joukosta löydät varmuudella sinulle sopivan selvännäkijän. Soita yhdelle luotettavimmista ja omistautuneimmista meedioistamme jo tänään! Kaikki keskustelut ovat luottamuksellisia, ja voit puhua ongelmistasi mahdollisimman turvallisella tavalla ilman, että ne joutuvat asiattomien korviin. Palvelumme on luottamuksellinen ja turvallinen, saat suorat vastaukset todellisilta meedioilta, 100% tyytyväisyys!

 
Suomen parhaat näkijät ovat tavoitettavissa ja tekevät tulkintoja puhelimitse 24/7.
0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm Sinua veloitetaan vasta päästyäsi tulkitsijalle
Eva Maria
Alanumero:
 
Lotta
Alanumero:
 
Heidi
Alanumero:
 
Inka
Alanumero:
 
Sirpa Karhu
Alanumero:
 
Sarita
Alanumero: