Luokat
Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
 
Tarjous korttimaksu 0100 86610
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi
Spiritualismi

Feng shui, sisäinen siivousprojekti osa 2.

Oletko jo kokeillut tuota mielen siivousta väreillä piirtämisen ja avainsanojen kirjoittamisen avulla? Mitäs tuumaat, toimiko?

Jos et päässyt alkuun, niin sekin on alku. Kohtasit vastustuksesi asialle, joka ei tuntunut Sinusta sillä hetkellä kutsuvalta. Teit itsellesi oikein kuuntelemalla tunnettasi, Sinä tiedät milloin on oikea aika tarttua uuteen tehtävään.

Tarttua uuteen tehtävään! Liike, teko, tarttuminen on ensimmäinen muutosta aikaansaava konkreettinen tapahtuma. Mitäs jos tänään tai huomenna tekisit tietoisena vaikka aamupuuron keiton, tarkkailisit veden kiehumista, puuron pulputtamista valmistuessaan, tuntisit tuoksun joka leijailee keittiöön, näkisit miten puuron rakenne muuttuu valmistuessaan, kuulisit sen tuhisevan hautuessaan kattilassa kannen alla ja lopuksi nauttisit sen mausta ja siitä, että sait aikaan tuon kehoasi ravitsevan ja voimaannuttavan tuotoksen? Päivän aloitus rauhallisesti, läsnäolevasti auttaa kohtaamaan päivän haasteet, ehkäisee stressaantumista ja aineenvaihduntakin toimii paremmin.

Feng shui, sisäinen siivousprojekti osa 2.

Jotta kiireetön aamu olisi mahdollista, olisi hyvä aikaistaa nukkumaanmenoa vaikka vain puolella tunnilla ja vastaavasti herätystä puolella tunnilla. Pienillä säädöillä ja itsensä uudelleen ajastamisella, saa pysyvää muutosta  aikaan.

Oletko valmis lähtemään tielle, joka ohjaa Sinua mielen ja kehon tasapainoon? Antamalla itsellesi mahdollisuuden kokeilla, voit kyseenalaistaa ja selvittää mikä Sinulle sopii parhaiten. Oma rytmi löytyy kokeilemalla ja haastamalla itseä pienin askelin.

Ei muuta kuin läsnäolevia puuronkeittohetkiä ja rauhallisia päivän aloituksia!
 
Suomen parhaat näkijät ovat tavoitettavissa ja tekevät tulkintoja puhelimitse 24/7.
0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
Adele
Alanumero:
 
Anne Virpikari
Alanumero:
 
Ulpu
Alanumero:
 
Kaarina
Alanumero:
 
Niitta
Alanumero:
 
Johanna Karpov
Alanumero: