Luokat
Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
 
Tarjous korttimaksu 0100 86610
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi
Spiritualismi

Meditaation aloittaminen

Meditaation aloittaminen on hyvin helppoa. Siihen tarvitaan vain avoin mieli. Meditaatio on ihmiselle täysin luonnollinen kokemus. Me kaikki olemme joskus kokeneet sen. Syvän rakkauden, rauhan ja ilon keskellä olet voinut kokea välähdyksiä jostain suuremmasta. Nuo välähdykset ovat meditaatiota. Tavallisessa elämässä me koemme niitä hyvin harvoin.

Meditaation

Meditaatio-menetelmien avulla niistä voi tulla enemmän kuin vain välähdyksiä. Menetelmien avulla meditaation hetket kasvavat ja syvenevät, kunnes voit olla meditaatiossa aina ja kaikkialla. Niiden avulla voit kokea ylitsevuotavaa rakkautta ja hurmiota, kokea syvää rauhaa, ja laajentaa tietoisuuttasi ymmärtämään itseäsi ja tätä maailmaa.


TAROTIT - Meditoinnin apuvälineenä

Usein minulta kysytään miten Taroteilla voi meditoida? Simppeliä sanoisin.


Otetaan Aleister Crowleyn pakasta esim. Valttien Rakastavaiset.

1. Katsomme korttia, mietimme mitä kuva tuo meille mieleen.., aivan niitä omia ajatuksia.

 2. Seuraavaksi perehdymme väreihin, kortista löytyy mm. ruskea, joka on maan ja materian väri, kultainen väri transformaatiota (muuntautumista), keltainen henkisyyttä, punainen/oranssi elinvoimaa, elämänenergiaa ja tulta.

 3. Katsomme symboleja, sieltä löytyy mm. amor, joka ei esittelyjä kaipaa, käärme seksuaalisuuden symboli jne...

 4. Katsomme kirjasta esim. avainsanat: Kaksoset, rakkaus, vetovoima, lähestyminen, yhteys, vastakohtien yhdistyminen rakkauden kautta, tietoiseksi tuleminen suhteen kautta.

 

Otamme matkalle myös mukaan elementit Tuli, Ilma, Vesi, Maa.

Matkusta mielikuvissasi omaan lempipaikkaasi, joka voi liittyä vaikkapa lapsuuteen.

Astu tälle rajattomalle polulle. Astu mahdollisuuksien maailmaan, ja koe meditaation ilo ja hurmio. Meditaatio on avoin kaikkiin oviin, se on tie ihmisten sydämiin. Avaa ovi sisimpääsi, avaa ovi kaikkeuteen, ja koe kauneus ja ihmeellisyys.

Kävele luonnossa, rannalla tms. Tunne maan elementti jalkojesi alla joka askeleella, alkaa sataa ...,  vesi kastelee sinut ja nautit pisaroista, joita putoilee kasvoillesi, sade loppuu ja ilma kuivattaa sinut, aurinko pilkistää pilviverhon takaa, tunnet lämmön ja tulen.

Meditaation

Istahda hetkeksi, ja mieti mitä Rakastavaisten kortin sanoma oli. Rauhoitu, hengitä, mieti. Kun olet valmis, voit lähettää itsesi kotiin mielikuvitusmatkalta... Ja sanoa itsellesi, tunnen kehoni ja mieleni virkistyneeksi.

Jos koet työsi haastavaksi ja hektiseksi, on meditoiminen oiva apu pitää esim. päiväbreikki ja tuntea olonsa sen jälkeen levolliseksi jatkamaan päivän haasteita.

Jos taas olet yksinäinen, voit kokea olleesi vierailulla ystäväsi luona, joka voi olla jo edesmennyt. Tunnet olosi virkistyneeksi ja energiseksi.

Voit muuttaa tämän myös toisinpäin; illalla, matkan jälkeen sanot: tunnen oloni raukeaksi ja tahdon nukkua ja levätä, se on hyvä unilääke.

Tarotit ovat myös oiva apu yksinäisyyteen tai uusien suhteiden avaamiseen, vastavuoroisesti kiireen keskellä jaksamiseen.

Jos sinusta tuntuu että voit löytää Taroteilta apua, soittele ja katsotaan mikä ovi sinulle avautuu.

Lämmöllä,

Tuula Huhtala

 

 

Suositukset

Odotan sinua Astral TV-ohjelmaan, milloin sinut näkee taas?
introvertti
2020. lokakuuta 30.
Alanumero: 422
VapaaEi paikallaVARATTU
Suomen parhaat näkijät ovat tavoitettavissa ja tekevät tulkintoja puhelimitse 24/7.
0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
Adele
Alanumero:
 
Kirsi Laine
Alanumero:
 
Osmo Pollari
Alanumero:
 
Jussi
Alanumero:
 
Taika
Alanumero:
 
Tarja Sahari
Alanumero: