Luokat
Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
 
Tarjous korttimaksu 0100 86610
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi
Spiritualismi

Oma henkinen kuntotestisi

Ihmiselämän tärkeimpiin asioihin kuuluu osata kiinnittää huomiota henkiseen hyvinvointiin, terveyteen. Kuinka hyvin sinä pystyt keskittymään henkiseen hyvinvointiisi, kun elämä siinä sinua haastaa? Tee sinäkin henkinen kuntotesti ja ota tämä selvitettäväksesi.

Sinun tarvitsee vain vastata seuraaviin kysymyksiin itsellesi sopivimmalla vaihtoehdolla A, B, C tai D, laskea yhteen tuloksesi ja tarkistaa vastaukset alareunassa.

Mikä seuraavista väitteistä kuvaa parhaiten sinua, kun seuraat vaistojasi?

a) Olen aina moittinut itseäni siitä, miksi en kiinnittänyt huomiota siihen, mitä vaistoni kertoivat minulle.

b) Olen huomannut, että mitä enemmän kuuntelen vaistoani, sitä parempia päätöksiä teen.

c) Minun ei ole aina mahdollista toimia heti vaistojeni toimesta, mutta otan ne aina vakavasti.

d) Jos saan voimakkaan tunteen jostain, yritän selkeyttää mieltäni siitä, mitä tapahtuu ja antaa niiden ohjata minua, jos tunnen, että ne vievät minua oikeaan suuntaan.

Mikä seuraavista väitteistä kuvaa parhaiten lähestymistapojasi uraasi kohtaan?

a) En todellakaan pidä siitä mitä teen, ja muuttaisin sen saman tien, jos voisin, mutta mitään muuta ei näy tulevan kohdalleni.

b) Minulla on urapolku mielessä, mutta minun on myönnettävä, että kiinnittämällä liikaa huomiota siihen, saatan menettää usein muitakin asioita sen johdosta.

c) Minulla on tarkka urasuunnitelma ja varmistan säännöllisesti, että teen kaiken voitavani siirtyä kohti tavoitteitani.

d) Minulla on suunnitelma ja yritän myös mennä sitä kohti vetovoiman lain avulla, ajatella positiivisesti ja kiinnittää huomiota merkkeihin, joita minulla on näkyvissä.

Olet tehnyt virheen. Mikä näistä on ensimmäinen vastauksesi?

a) Olen aina tekemässä typeriä asioita. Vihaan itseäni, mutta minkä sille voi, kun en voi koskaan tehdä mitään oikein.

b) Huomaan virheeni, opin ja työstän niitä!

c) Yritän tehdä parhaani saada asiat järjestyksen, varmistan, että opin virheistäni ja pyrin olla tekemättä samoja virheitä kahdesti.

d) En rankaise virheiden takia itseäni. Muistan, että virheiden tekeminen on osa minun kehitystäni ja tärkeintä on oppia niistä.

Oma henkinen kuntotestisi

Edessäsi on viikonloppu, jonka joudut viettämään yksin. Mitä teet?

a) Vihaan olla yksin. Teen mitä vain voin päästäkseni viikonlopun ylitse.

b) Ei ole suosikkini olla yksinään, mutta ainakin se antaa minulle mahdollisuuden päästä kiinni muutamiin töihin, jotka olen sulkenut pois.

c) Ohhoh! Voin keskittyä täysin itseeni ja polttaa aikaa ja rahani omaan hemmotteluun.

d) Käytän ajan hyödyksi päästäkseni ulos luontoon tai tekemään jotain, joka palauttaa minut tasapainoon asioideni kanssa.

Miten hallitset omaa talouttasi?

a) Voi, olen täysin eksyksissä, kun on kyse raha-asioista. En tiedä mihin kaikki rahani menevät!

b) Olen melko hyvä budjetoinnissa, mutta joskus täytyy unohtaa säästäminen ja osata nauttia elämästä, vaikka siinä saattaisinkin tuhlata liikaa rahaa.

c) Minulla on melko hyvä käsitys siitä, kuinka paljon voin käyttää rahaa kerralla. Minulla on myös säästöjä, johon lisään aina, kun voin lohkaista vähän myöhempään nauttimiseen.

d) Olen hyvä käsittelemään rahaa käytännöllisessä mielessä, mutta yritän myös keskittyä runsaaseen ajatteluun. Raha on vain yksi osa runsautta ja olen sitä mieltä, että jos aion tehdä tai olla jotain, löydän paljon todennäköisemmin tavan siihen!

Joku arvostelee sinua. Mikä vastaus kuvaa parhaiten tunnettasi?

a) Olen rikkinäinen. Ja mitä enemmän ajattelen asiaa, sitä enemmän se sattuu.

b) Hyökkään takaisin. Keitä he luulevat olevansa?

c) Se riippuu tilanteesta. Se mitä teen; tarkastelen asioita, joita he ovat sanoneet ja mietin, tarvitseeko minun muuttaa niitä asioita itsessäni. Jos näin on, otan sen kehittävänä palautteena, jos taas ei, se vain menee toisesta korvasta sisään, toisesta ulos. En voi tyydyttää kaikkia!

d) Huomioin sen, mutta yritän olla ottamatta asioita liian henkilökohtaisesti, vaikka päättäisin tehdä muutoksen seurauksena siitä, mitä he ovat sanoneet. Tiedän, että se mitä tapahtuu, on aina peilaus itseeni ja siihen, mitä itsessäni tapahtuu, joten jos näitä tilanteita tulee paljon, tiedän, että minun täytyy aavistuksen muuttaa energioitani.

Olet tapaillut erästä henkilöä jonkun aikaa ja huomaat muutamia asioita, joita hän tekee, jotka ovat erittäin epämiellyttäviä mielestäsi. Mitä teet?

a) Unohdan ne asiat. Kukaan ei ole täydellinen ja jos en halua olla yksin, minun on tehtävä kompromisseja.

b) Olen syyllistynyt aiemmin siihen, että olen toivonut, jonkun muuttuvan ilman, että olen sanonut siitä hänelle ja näin olen roikkunut mukana suhteessa, joka ei ole toiminut, pidempään kuin minun olisi pitänyt…mutta yritän oppia.

c) Riippuu siitä, mistä puhutaan. Kaikki suhteet antavat ja ottavat osansa, mutta jos huomaan, että annan kaikkeni mutta sitä vastoin toinen osapuoli ei niin en viihdy suhteessa pidempään.

d) Kun tällaista tapahtuu, niin joskus se johtuu siitä, että ne ovat minulle kerta kaikkiaan vaan häiritseviä, mutta joskus minun on myös vain hyväksyttävä se, että emme ole oikeita toisillemme ja minun on siirryttävä eteenpäin.

Kuinka hyvin hoidat terveyttäsi?

a) Hoidan ensin päivän polttavimmat asiat. Palaan terveyteen liittyviin ongelmiin myöhemmin.

b) Mielestäni melko normaalisti – harrastan satunnaista liikuntaa, kun kesä on tulossa ja välillä palkitsen itseni jäätelöllä kovan päivän päätteeksi!

c) Kuten kaikissa muissakin asioissa, myös terveydessä tasapaino on tärkeä. Sanoisin, että olen melko hyvä hoitamaan terveyttäni, ilman, että olisin fanaattinen asiasta.

d) Terveyteni on minulle ehdottomasti tärkeää, ja teen mitä voin edesauttaakseni sitä. Sisällytän henkisen terveyteni myös tähän!

Miten arvioisit itseäsi verrattuna muihin?

a) Tiedän, että en ole yhtä viehättävä tai yhtä älykäs kuin muut ihmiset, mutta mitä minä sille voin tehdä?

b) Jokaisella on omat vahvuudet ja heikkoudet, eikö niin? Kukaan ei ole täydellinen. Olen todennäköisesti keskivertoa.

c) En todellakaan tee tällaisia vertailuja. Jos teen parhaani, en tarvitse muuta.

d) Vertailen itseäni muihin ihmisiin aina välillä, mutta en koe sen olevan mitenkään hyvä asia. Yritän olla piittaamatta sellaisesta.

Oletko koskaan harkinnut lomailevasi yksin?

a) En ikinä! En menisi edes elokuvateatteriin yksinäni.

b) Kyllä, mutta luultavasti valitsisin kohteessa sinkkuja seurakseni tai vaikka ryhmätapahtumia, joten siinä tulisi väkisinkin oltua ihmisten kanssa kuitenkin.

c) Ehdottomasti - jos olisi paikka, jossa haluaisin käydä tai asioita mitä haluaisin tehdä, eikä kukaan pääsisi tulemaan kanssani, menisin ehdottomasti yksin. Joka tapauksessa tapaisin aina ihmisiä matkan varrella, minne ikinä menenkin.

d) Tietenkin. Itse asiassa, joskus jos todella haluan mennä jonnekin, kun menen sinne, silloin tapahtuu yleensä aina jotain maagista.

Jos joku on lainannut sinulta rahaa ennenkin, mutta ei ole koskaan maksanut velkaansa takaisin, pyytää sinulta uutta lainaa. Mitä teet?

a) En todellakaan haluaisi, mutta jos minulla on varaa lainata, lainaan kyllä. Eihän tässä voi sanoa ei, vai voiko?

b) Jos lainaan, punnitsen mielessäni, tarvitseeko hän rahojani todella. Huomioin myös sen, onko minulla varaa olla saamatta lainaa takaisin, koska tämä on kaikista todennäköisin.

c) Sanoisin ystävällisesti: anteeksi, mutta en lainaa. Siperia opettaa.

d) Tähän ei mielestäni ole yhtä oikeaa vastausta! Joskus oikea tapa on sanoa kyllä, joinain taas ei. Jokaisessa tilanteessa täytyy selvittää, kumpi tapa olisi oikea.

Kuinka paljon käytät aikaasi haaveilemiseen?

a) Paljon! Olen aina kuvitellut voittavani lotossa tai että menisin X Factoriin ja tulisin tunnetuksi. Se antaa minulle voimaa päiviini.

b) En niin hirveästi. Kuten kaikilla, minullakin on muutamia fantasioita, mutta ne eivät ole niin todellisia. Kuten elokuvan katsominen ja palaaminen sen jälkeen todelliseen arkeen.

c) Hyvin vähän. Minulla on unelmia, ja jotkut niistä saattavat tuntua hieman oudolta toisille ihmisille (esimerkiksi haluaisin käydä Inka-polulla jonain päivänä!), mutta ne ovat oikeastaan enemmänkin tavoitteita tai asioita, jotka minulla on aikomus toteuttaa.

d) En ole niinkään haaveillut, mutta meditoin aika usein. Joskus käytän myös visualisointia auttaakseni saavuttamaan asiat.

Laske pisteesi yhteen!

Eniten ”A” vastauksia

Jokainen meistä on rakkauden arvoinen ja olemme täällä syystä – tämä pätee myös sinuun. Oppiminen hoivaa ja kasvattaa itseämme, toiveemme ja unelmamme kulkevat osana matkaamme ja auttavat meitä suhtautumaan rakkaudella toisia ihmisiä kohtaan ja ilmaisemaan ainutlaatuisia taitojamme tässä maailmassa. Itsestään huolehtiminen ei ole itsekästä. Se on todellakin välttämätöntä ja auttaa meitä olemaan juuri sellaisia henkilöitä, joiksi meidät on tarkoitettu. Katso rohkeasti mitä tapahtuu, kun alat käyttäytyä itseäsi kohtaan samalla tavalla, jolla epäilemättä kohtelet muita ihmisiä. Katso itsesi rakkauden arvoiseksi, huolehdi hyvinvoinnistasi ja katso, kuinka maailma peilaa sitä. Tutustu myös muihin vastauksiin ja yritä miettiä, millainen elämäsi voisi olla, jos ottaisit samanlaisen lähestymistavan. Sivustomme antaa sinulle hyviä neuvoja, jotka auttavat sinua rakentamaan hyvää ja rakastavaa suhdetta omaan itseesi. Rakasta itseäsi ja voit kokea ihmeitä!

Eniten ”B” vastauksia

Olet melko hyvä huolehtimaan omasta hyvinvoinnistasi ja tiedät, milloin voit hyvin ja milloin työnnät itseäsi mukavuusalueen ulkopuolelle. Sinulla on todennäköisesti erittäin hyviä vaistoja, jotka kertovat sinulle, kun olet poissa raiteilta. On aikoja, jolloin tuntuu, että meidän omat tarpeet ja itsestämme huolehtiminen jää pakostakin taka-alalle, mutta toisinaan se on myös valinta, jonka voimme tehdä täydellä tietoisuudella, tietäen, että meidän on saatava ladattua energiavarastomme uudelleen! Monille meistä on opetettu, että itsensä ajattelu ja itsestään huolehtiminen olisi itsekästä ja että meidän olisi aina asetettava muut ihmiset edellemme. Tiedät, että tämä ei pidä paikkaansa, mutta sorrut joskus myös itse ajattelemaan näin. Saattaisi olla syytä tehdä pieni tutkimusmatka sieluusi ja tarkastella vakaumuksiasi. Pienet säädöt olisivat varmasti kohdillaan, mutta olet oikealla tiellä olemaan itsesi hyvä kaveri. Arvostat ja rakastat itseäsi juuri sellaisenaan, hienoa!

Eniten ”C” vastauksia

Sinulla on erittäin terve suhde itseesi ja tunnet hyvin omat arvosi. Olet ehdottomasti itsesi ja kehosi paras ystävä. Olet itsevarma ja tunnet omat vahvuutesi, heikkoutesi ja osaat työskennellä ilman, että sinun tarvitsisi rankaista itseäsi virheistäsi, joita me kaikki teemme matkan varrella. Rikas sisäinen maailmasi tarkoittaa sitä, että olet aivan yhtä onnellinen oman itsesi kanssa kuin muidenkin, olet oman elämäsi supersankari ja rakastat itseäsi juuri sellaisena kuin olet. Olet taipuvainen käytännöllisyyteen ja katselet maailmaa korkealta, mutta joskus tämä voi myös tarkoittaa, että elämän mysteerisyys menee sinulta ohi. Katso, mitä tapahtuisi, jos pehmentäisit ajoittain otettasi ja antaisit itsesi olla hämmästynyt maailmankaikkeuden ihmeistä ja yhteytesi kokonaisuuteen moninkertaistuisi.

Eniten ”D” vastauksia

Sinulla on erinomainen suhde itseesi, ja olet myös hyvin sopusoinnussa korkeimman voiman ja maailmankaikkeuden kanssa. Sinulle elämäsi on hyvin hengellinen matka, jonka tiedät ottavan fyysisen muodon. Haluat katsoa kaiken, mitä tapahtuu kokemuksien sarjana, jotka auttavat sinua omaksumaan korkeamman ulottuvuuden. Vastaukset elämän tärkeimpiin kysymyksiin tulevat muuttumaan, kun ymmärryksesi kasvaa ja sinut johdetaan halutessasi kohti suurempaa. Oma hengellinen käytäntösi, mikä se sinun kohdalla ikinä onkin, kulkee suurena osana päivittäistä elämääsi. Olet hyvin yhteydessä saamiisi opastuksiin ja kaikkiin ihmeisiin, jotka ovat tapahtuneet matkallasi.

”A, B, C ja D” vastauksien sekoitus

Tämä tarkoittaa vain sitä, että olet paras mahdollinen ystävä itsellesi ja olet joillakin elämänalueilla täysin sopusoinnussa suuremman voiman kanssa, mutta joillain saroilla voisit tehdä remonttia! Oletko hyvä hoitamaan talouttasi, mutta olet umpikujassa terveyden ja hyvinvointisi saralla? Oletko elämässäsi määrätietoinen, mutta taivut liikaa muiden mielipiteille, jotka saavat olosi epämukavaksi henkilökohtaisessa suhteessasi? Olet kulkenut pitkän matkan yksiksesi, mutta voisitko tehdä joitain suurempiä, häikäiseviä harppauksia jos omaksuisit ajatuksen siitä, että meillä on loputtomat mahdollisuudet maailmankaikkeudessamme? Tarkastele ja käy vielä kerran läpi missä olet hyvä ja missä kohdissa olisi parantamisen varaa. Korosta vahvuuksiasi ja anna niiden levitä myös muille elämänalueille.

 
Suomen parhaat näkijät ovat tavoitettavissa ja tekevät tulkintoja puhelimitse 24/7.
0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
Kristiina
Alanumero:
 
Carin Bremer
Alanumero:
 
Johanna Karpov
Alanumero:
 
Osmo Pollari
Alanumero:
 
Jussi
Alanumero:
 
Kaarina
Alanumero: