Luokat
Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
 
Tarjous korttimaksu 0100 86610
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi
Spiritualismi

Reiki, healing- voimakas parantava ja puhdistava energia

Jokaisella meistä on näkymätöntä energiaa, jolla olemme yhteyksissä universaaliin energiaan. Tiedät miten lämpöiseltä tuntuu toisen ihmisen kosketus, miten äidin käsi parantaa pienen lapsen kolhut, siinäkin on näkymätöntä energiaa. Reiki energian avulla voi mihin hyvänsä pyytää apuja, vaikeisiin tilanteisiin, pääsykokeisiin, kodin rauhaan, kipuun, sairauteen, ahdistukseen, suruun.

Reikihoitaja käy kurssin, jonka aikana kanavat avataan, opitaan suojaamaan itsensä ja pyytämään korkeimman apua auttamaan muita. Reikin aikana hoitaja on kanava hoidettavalle tai puhdistettavalle asialle tai paikalle. Omalla energialla ei pysty hoitamaan tai puhdistamaan, vaan tarvitaan maailmankaikkeuden voimaa. Puhdistusta voi tehdä kaikelle, esim. asunnossa tai työpaikalla olevan negatiivisen energian puhdistamiseen reiki on voimallinen.

Kaukohoitoa voi antaa vaikka toiselle puolelle maailmaa. Kerron aina mihin aikaan aloitan reiki-hoidon, jolloin voi asettua rauhaisaan paikkaan kuuntelemaan vaikutusta tai olla muuten vaan eikä tarvitse hämmästyä tuntemuksista, joita tuntee.

Reiki

Vuosia sitten äitini oli menossa hankalaan operaatioon, jota itsekin pelkäsi. Tiesin vanhempieni elämänrytmin ja kun oletin heidän olevan levolla, reikin avulla pyysin voimaa koettelemukseen. Operaatio meni hyvin, eräänä kesäiltana istuimme keinussa ja äiti kertoi kummallisesta kokemuksesta ennen leikkausta. Aivan kun enkelin siipi olisi kulkenut hänen ylitseen ja hän tunsi viileän virtauksen yllään. Tiesin ajan ja paikan täsmällisesti, kerroin, että olin ollut hänelle kanavana reiki-energialle.

Sanassa Reiki on kaksi osaa, Rei sanalla on rajattomasti merkityksiä, rakkaus, mieli, sielu, pyhä, nöyryys, kiitollisuus, happi. Ki sana tarkoittaa universaalia energiaa, Kiinassa se on Chi, Intiassa Prana, elämänenergiaa, joka ulottuu maailmankaikkeuteen.

Reikiä on ollut aina, niin kauan kun on ollut elämää. Japanilainen munkki Mikao Usui löysi ja ymmärsi, mistä reikissä on kysymys. Hän tutki energian syntyä ja opetti reikin avulla hoitamista ja puhdistamista.

Terveys on suuri etu, mutta onnellisuus ja mielenrauha omassa elämässään on suuri rikkaus. Jo muinoin Aristoteles pyrki hyvinvoinnintilaan ja painotti aktiivista toimintaa, ei passiivista olemista. On tärkeää etsiä itselleen sopivia stressin purkukeinoja ja tapoja, joilla saa hyvää energiaa ympärilleen.

Omanarvontunnolle on tärkeää löytää tasapaino oman sisäisen tarinan rakentamiseen ja löytämiseen. On luonnollista, että oma identiteetti muuttuu elämän aikana ja jatkuva muutos aiheuttaa toisinaan hämmennystä.

Merkittävä tietoisuuden avaaja voi olla taiteen eri lajit tai ennustajan näkemys tilanteeseen voi avata tietoisuutta, reiki voi helpottaa oman tien etsimisessä ja mielenrauhan saavuttamisessa.

Anteeksiantaminen auttaa puhdistamaan negatiivisen energian ja palauttaa mielenrauhan. Tuomitseminen, viha, ylpeys myrkyttää mielen ja sielun. Pahaan oloon auttaa usein iltaisin tehty harjoitus; asettumalla rauhalliseen paikkaan, sanomalla ääneen tai mielessäsi, annan anteeksi kaikelle ja kaikille mikä aiheuttaa katkeruutta ja vihamielisyyttä. Jos on joku ihminen, jonka kanssa on vaikeaa ja vaikea sopia vihamielistä, surullista tai muuten raskasta tilannetta, mainitse hänen nimensä ja sano ääneen tai mielessäsi, annan anteeksi sinulle, niin monta kertaa, ettei sanominen enää aiheuta tunnetta.

Elämä on vakavan kepeä leikki, matka itsensä kanssa, jota pitää hoitaa ja vaalia, niin henkisesti kun fyysisestikin.

Reiki kurssit kävin 2001 ja 2002, jotka perustuivat Mikao Usuin oppiin, siitä asti olen käyttänyt lähes päivittäin reiki-energiaa läheisten auttamiseen ja omaan hyvinvointiin.

Jos artikkelini herätti mielenkiintoa tai tunnet, että voisin sinua mahdollisesti auttaa, ota yhteyttä niin voit saada siihen mahdollisuuden.

Wilma Edit Samuelsson

 
Suomen parhaat näkijät ovat tavoitettavissa ja tekevät tulkintoja puhelimitse 24/7.
0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
Raili
Alanumero:
 
Jussi
Alanumero:
 
Taika
Alanumero:
 
Inkeri
Alanumero:
 
Eva Maria
Alanumero:
 
Sofia Teräs
Alanumero: