Luokat
Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
 
Tarjous korttimaksu 0100 86610
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi
Astrologia

Täydenkuun 10.5. ASTROenergiaraportti

Mitään uutta ei voi syntyä, ellei vanha kuole. Elämän kiertokulun voimakkaimman kasvun aika on käsillä. Uuden rakennusaineet ovat siinä, miten olemme entisen kompostoineet, miten vanha ravitsee uutta sykliämme.

Täysikuu syntyy tällä kertaa Auringon ollessa Härässä ja Kuun Skorpionin merkissä n. 20 asteessa. Jo pidemmän aikaa on meitä johdateltu syvimpien tuntojemme, kipujemme ja traumojemme ääreen. Koska vain kohtaamalla ne, voimme tulla todelliseksi itseksemme, yhdistyä Korkempaan olemuspuoleemme. Kohtaamalla myötunnolla ja rakkaudella varjomme valaisemme sen ja tulemme kokonaiseksi, eheäksi Itseksemme.

Nyt on merkittävä vaihe ylösnousemuspolullamme. Ne, jotka tunnistavat ajan haasteen, ovat viime viikkojen ajan saattaneet kokea äärimmäistä turhautumista, mielialan vaihteluita, raskautta olemuksessa ja jopa fyysisiä kipuja ja särkyjä.

jopa fyysisiä kipuja ja särkyjä

Olemme tulleet syvimpien kipujen ääreen; Saturnuksen neliö Khironiin kuvaa tätä. Ja vaikka olemme kuulleet niin kauan jo, että tämä on nyt juuri se viimeinen koetus ja silti on tuntunut, että ei kun syvemmälle mennään, niin olemme saaneet merkittävää muutosta aikaan. Silloin kun on kyse näin totaalisista, syvistä muutoksista, on vaikea nähdä edistymistä, koska se vanha on lakannut olemasta! Se on muuttunut joksikin muuksi. Ja niinhän sen pitääkin olla. Kuu luo kolmion Khironiin ja samalla kun pääsemme katsomaan synkimpää itsessämme saamme eheyttävän virtauksen vapautuaksemme kivusta, josta olemme saattaneet pitää kiinni vain suojataksemme itseämme joltain luulemaltamme vielä pahemmalta.

Ajan energiassa on paljon hienovaraista parantavaa voimaa. Mikä parasta, sitä on nyt helppo tehdä konkreettiseksi, näkyväksi – maadoittaa. On myös vääjämätön voima purkaa kontrolloivia rakenteita ja samaan aikaan luoda uusia malleja, uusia väyliä uudelle energialle – se tarkoittaa, että tehdään luovia ratkaisuja, toteutetaan uusia innovaatioita ja löydetään into ja innostus uudestaan.

toteutetaan uusia innovaatioita ja löydetään into ja innostus uudestaan

Kuunsolmujen merkinvaihto tuo myös aivan uudenlaisen vivahteen. Lolakuussa 2015 alkanut Neitsyt-Kalat -vaihe vaihtuu Leijona-Vesimieheen. Siinä, missä on tehty paranemis- ja parantamistyötä, puhdistettu ja järkeilty, on nyt aika antaa ääni sisäiselle lapselle, ilolle ja luovuudelle – olla oman elämänsä Kuningatar ja Kuningas. Sehän se on perimmäinen elämän tarkoitus!

Haluatko tietää, miten saada elämään enemmän Iloa?  Voimme tutkia sitä yhdessä.

<3 -terveisin Niitta

 

 
Suomen parhaat näkijät ovat tavoitettavissa ja tekevät tulkintoja puhelimitse 24/7.
0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
Kristiina
Alanumero:
 
Jussi
Alanumero:
 
Onerva
Alanumero:
 
Taika
Alanumero:
 
Tarja Sahari
Alanumero:
 
Sandra
Alanumero: