Luokat
Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
 
Tarjous korttimaksu 0100 86610
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi
Spiritualismi

Astu Omaan Voimaasi!

Tämän intensiivisen ajan tarkoituksena on puristaa meitä jokaista kulkemaan sitä ainutlaatuista ja omannäköistä polkua pitkin. Herätellä meidät elämään ja nauttimaan kaikesta siitä mitä olemme ja koemme.

Sinusta saattaa tuntua siltä kun mikään asia ei menisi eteenpäin tai ainakaan sinun toivomallasi tavalla. On aika päästää irti kaikesta mielen ja egon luomasta tulevaisuudesta ja keskittyä vain ja ainoastaan tähän hetkeen. siihen hetkeen missä kulloinkin olet ja elät. muuta ei ole. Vain hyväksymällä itsesi ja tilanteesi voit päästä asioiden yläpuolelle ja saada niihin toisenlaista näkökulmaa. Tämä hetki on avain onnellisuuteen ja sen luomiseen. Ota vastuu ja astu omaan Elämääsi. Se odottaa jo Sinua!!

onnellisuus

Pyri antautumaan kaikesta kontrollista niin huomaat kuinka Elämääsi vapautuu tilaa ja energiaa uusille asioille. Niin kauan kun pyristelet vastaan niin elämä juoksee karkuun ja ohitse. Kun vapaudut ja antaudut Elämä virtaa luoksesi ja ihmeitä tapahtuu! Näe muutos hyvänä ja positiivisena. Irtipäästäminen vanhasta ja vanhoista ajatusmalleista vaatii työtä itsensä kanssa ja toki rohkeutta tehdä tarvittavia suunnan muutoksia. Muutos voi pelottaa ja omaan Voimaan astuminen voi olla hyvin hämmentävää ja tuntua mahdottomuudelta.

Etenkin meitä Naisia tämä omaan voimaan astuminen puhuttelee nyt paljon. Naiset ovat voimaantumassa ja ottamassa omaa paikkaansa tässä uudessa ajassa ja maailmassa. Naiset  alkavat vapautua siitä suorituskeskeisyydestä mikä on kantautunut meidän matkassa jo vuosisatoja. Nyt noista vanhoista tavoista ja malleista on aika irroittautua ja alkaa elää omannäköistä ja aitoa elämää.  Omina Itsenämme mutta kuitenkin yhdessä. Tämä ei tarkoita itsekkyyttä tai yksin toimista tai elämistä vaan vastuunottoa omasta hyvinvoinnista ja onnellisuudesta. Tämä Itsensä löytäminen on prosessi mikä aiheuttaa paljon muutoksia ihmisen elämässä. Muutos vaikuttaa monella tavalla ympäristössäsi. Ihmissuhteet, työ, ammatti ja monet muut asiat nousevat kyseenalaiseksi kun tälle matkalle lähdetään.

voimaasi

On kuitenkin hyvä luottaa omaan sisäiseen sydämen ääneen ja lähdettävä tutkimusmatkalle Itseensä. Se on parasta mitä voit Itsellesi luvata. Astua Omaan Voimaasi ja Elää Täyttä Elämää!!

Tunnetko sinä, että olet tällaisen muutoksen ja myrskyn keskellä? Löytöretkellä, etsimässä Itseäsi monella tapaa? Hämmentynyt, hieman eksynyt ja hukassa? Ota yhteyttä minuun niin katsotaan yhdessä miten sinäkin voit astua täysin Omaan Voimaasi!

TaruKaroliina

 
 
Suomen parhaat näkijät ovat tavoitettavissa ja tekevät tulkintoja puhelimitse 24/7.
0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
Jussi
Alanumero:
 
Inkeri
Alanumero:
 
Eva Maria
Alanumero:
 
Sofia Teräs
Alanumero:
 
Tuulia
Alanumero:
 
Ishtar-Maria
Alanumero: