Miten unipäiväkirja voi muuttaa elämäsi | ASTRALTV.FI
Luokat
Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
 
Rekisteröityneille korttimaksajille 0100 86610
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi
Unien tulkinta

Miten unipäiväkirja voi muuttaa elämäsi

Unet voivat olla vaikuttavia, hassuja ja hyvin outoja. Ihminen näkee keskimäärin noin viisi unta per yö, ja vaikka emme muista suurinta osaa niistä, ne voivat yrittää viestiä meille jotain tärkeää itsestämme ja elämästämme. Koska näemme niin paljon niitä, yksityiskohtien muisteleminen voi olla melkoisen hankalaa. Unipäiväkirja on erinomainen tapa yrittää koota alitajuntamme palaset yhteen, jolloin voimme oppia niiden mystisistä viesteistä hereillä ollessamme, ja valjastaa ne käyttöömme.

Unet ovat mielemme peili ja ikkuna

 
Unilla on merkittävä rooli tietoisuuteesi. Ne ovat ikään kuin portteja henkisiin ja emotionaalisiin syvyyksiisi. Unet ovat peilejä ja ikkunoita, jotka sallivat pääsyn mielesi piilotettuihin osiin, jos pohdit niitä ja avaat ne tarkoituksella. Jos kokemasi uni tuo esiin tiettyjä tunteita, se todennäköisesti viestii siitä, kuinka sinun tulisi käsitellä tiettyjä tilanteita elämässäsi emotionaalisella tasolla. Anna uniesi puhua tietoisuutesi kautta viisaudellaan pohdiskelemalla niitä huolellisesti.

Miten unipäiväkirja voi muuttaa elämäsi
 

Unet ovat osa todellisuuttasi

 
Jos olet koskaan kokenut déjà vu -ilmiön, olet todistanut unesi tulleen osaksi todellisuuttasi hereillä ollessasi. Koska näemme unia levossa, meillä on tapana ajatella niitä erillisinä valveilla olevasta elämästämme, mikä ei kuitenkaan ole aivan totta. Tietoinen mielemme ei ymmärrä unien ja todellisuuden eroa. Mielemme tallentaa herätyshetkemme, muistomme ja kokemuksemme, olivatpa ne sitten todelliset tai kuvitellut. Jos tarkastelemme uniemme tunteita ja kokemuksia, voivat ne muuttaa käsitystämme itsestämme ja maailmastamme.
 

Unipäiväkirjan pitäminen

 
Pitämällä unipäiväkirjaa kunnioitat sitä viisautta, jota mielesi tarjoaa sinulle, kun kehosi on levossa. Alla on joitakin vinkkejä unipäiväkirjan aloittamiseen, jotta voit käyttää tätä mielesi sopukoiden syvää viisautta hyödyksesi hereillä ollessasi.
 
1) Aloita kaikkein tuoreimmasta unestasi. Unet ovat usein aikaherkkiä ja saattavat yrittää kommunikoida sinulle jotain juuri tähän hetkeen. On myös helpompaa yrittää kuvailla jotain, joka on juuri tuoreessa muistissa, kuin jotakin jonka kokemisesta on aikaa ja on suuremman työn takana.
 
2) Kirjoita ylös toistuvat unet - suurin osa meistä näkee saman unen enemmän kuin yhden kerran. Nämä unet ovat kriittisiä, koska ne keskittyvät tiettyihin tunteisiin tai merkittäviin tilanteisiin. Kun aloitat päiväkirjasi, sukella syvälle tuntemuksiisi ja kokemiisi yksityiskohtiin, joita nämä unet paljastavat sinulle.
 
3) Peilaa mieleesi ja avaa ikkuna. Kun unen yksityiskohdat on saatu ylös, aloita pohdintaprosessi. Jos uni on tunteellinen, yritä keskittyä tapahtumiin ja jos toisaalta unesi on tapahtumarikas, pohdi niiden herättämiä tunteita – näin voit saada selville, mikä yhteys kuvilla ja tunteilla on. Kun olet oivaltanut niiden suhteen, yhdistä se todelliseen elämääsi. Mitä unesi yrittää kertoa sinulle? Valaistu mielesi ikkunan avulla näkemään uusia näkökulmia elämässäsi.
 
Muuttamalla näkemystämme unistamme, voimme käyttää niiden voimaa hyödyksemme päiväkirjan avulla. Älä siis ohita sitä, mitä mielesi yrittää kertoa sinulle - se voi olla jotain niin tärkeää, että se muuttaa koko loppuelämäsi!
 
Suomen parhaat näkijät ovat tavoitettavissa ja tekevät tulkintoja puhelimitse 24/7.
0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
Kristiina
Alanumero:
 
Carin Bremer
Alanumero:
 
Päivi Alanen
Alanumero:
 
Tarja Sahari
Alanumero:
 
Pia Gallagher
Alanumero:
 
Eva Maria
Alanumero: